GELENEKSEL AVRUPA YAKASI İFTARIMIZDA ANTRENÖRLERİMİZ VE TABAN BİRLİKLERİ BİR ARAYA GELDİ
  • TÜFAD İstanbul Şubesi'nin Grand Cevahir Otel'de düzenlediği her yıl geleneksel hale gelen iftar yemeğinde Antrenörlerimiz ve Taban birlikleri bir araya geldi.

    Ekleme: 2019-05-21 Bu Haber 1593 kez okundu.

    TÜFAD İstanbul Şubesi'nin Grand Cevahir Otel'de düzenlediği her yıl geleneksel hale gelen iftar yemeğinde Antrenörlerimiz ve Taban birlikleri  bir araya geldi. TÜFAD İstanbul Şube Başkanımız Halit Önsen misafirlere hitaben yaptığı konuşmada "Her sene yaptığımız geleneksel iftar yemeğine hoş geldiniz. Allah tuttuğunuz oruçları Mekke'de tutulan oruçlar mertebesinde kabul etsin. Değerli hocalarım derneğimizi yeniledik. Tüm antrenörlerimizin grup halinde eğitim yapabileceği, seminer yapabileceği bir düzene getirdik. Sizleri boş olduğunuz her an ve çalışmalarınız için derneğimize bekliyoruz. " dedi.
     

    TÜFAD İstanbul Şubemizin tertiplediği iftar yemeğine; şubemize kayıtlı antrenörlerin dışında Türkiye'nin önemli isimlerinden Güvenç KURTAR, Bülent ÜNDER, İaskf As Başkanı Bülent ZENT ve Yönetim Kurulu, TFF İstanbul İl Temsilcisi ve İASKF Genel Sekreteri Ali Muhammed TANRIYAŞÜKÜR, İl Hakem Kurulu Başkanı Yaşar FİLİZ ve Yönetim Kurulu, İstanbul Saha Komiserleri Derneği Başkanı Ali Osman ÖZGÜL ve Yönetim Kurulu, kadın futbolunun yurt dıiında temsil eden önemli isimi Almanya gol kralı Bilgin DEFTERLİ, Kulüpler Birliği Başkanları ve kulüp yöneticileri katıldı.

     

    TÜRKİYE FUTBOL ANTRENÖRLERİ DERNEĞİ İSTANBUL ŞUBE BAŞKANLIĞIMIZIN DÜZENLEMİŞ OLDUĞU GELENEKSEL  İSTANBUL AVRUPA YAKASI İFTAR YEMEĞİ PROGRAMIMIZA VERDİĞİNİZ DESTEKLERDEN DOLAYI VE BÜYÜK AİLEMİZİN  BİR PARÇASI OLDUĞUNUZ İÇİN TÜM YÖNETİM KURULU OLARAK TEŞEKKÜR EDER ÇALIŞMALARINIZDA BAŞARILAR DİLER SAYGILAR SUNARIZ.

DERNEK İLETİŞİM HATTI
0850 340 1991
WHATSAPP İLETİŞİM HATTI
0505 034 1965
HABERLER
 
© 2020 Tüfad İstanbul
Bu sitenin tasarımı ve kodlaması Bahadır Yagan'a aittir.