Avrupa Futbol Antrenörleri Dernekleri Birliği Yönetim Kurulu Toplantısı
  • Kısa adı AEFCA olan Avrupa Futbol Antrenörleri Dernekleri Birliği Yönetim Kurulu Toplantısı Tüfad Genel Merkezi ev sahipliğinde 4 Mart Cumartesi günü Antalya Belek'de yapıldı

    Ekleme: 2017-03-06 Bu Haber 3458 kez okundu.

    Tüfad Genel Başkanı İsmail Dilber'in Başkan Yardımcısı olarak görev yapmakta olduğu 14 Üyeden oluşan  AEFCA yönetim kurulu, Denetçi ve Muhasip üyeler,evsahibi Dernek olarak Tüfad Genel Sekreteri Alaaddin Naganlu ve AEFCA İletişim sorumlusu Murat Edis'le  birlikte 20  kişi olarak toplandı.

    Toplantının açılış Konuşmasında AEFCA Başkanı Sn. Walter GAGG bu güzel organizasyon ve evsahipliği için Tüfad Genel Başkanı İsmail Dilber'e , Tüfad Genel Sekreteri Alaaddin Naganlu'ya ve organizasyon ekibine teşekkür etti.

    Gündem konuları arasında yer alan AEFCA ve UEFA arasındaki mutabakat konuları görüşüldü. En önemli konular arasında yer alan Afrika,Asya, Güney Amerika'daki ve bazı lokal  Futbol Antrenörleri Derneklerini de süreç içerisinde AEFCA çatısı altında toplayarak Dünya Futbol Antrenörleri Dernekleri Birliğine dönüştürülme projesi tartışmaya açıldı. Bu konuda çalışmaların devam etmesine karar verildi. 

    Avrupa Ülkelerinde Tek Tip Antrenör sözleşmesi yapılması konusu, çeşitli detaylarıyla görüşülerek bu konuda Avrupa Birliğine(AB) üye olan ve olmayan Ülkeler arasındaki doğabilecek hukuki sorunlar konusunda kapsamlı bir araştırma yapılması görüşünde birleşildi.

    Toplantının 2. bölümünde TÜFAD tarafından 2018 yılı Ocak ayında düzenlenmesi planlanan Pro Lisan Antrenör Gelişim Semineri hakkında katılımcılara bilgi verildi ve Tüfad Genel Başkanı İsmail DİLBER tarafından AEFCA Yönetim kurulu üyeleri bu seminere davet edildi. Yine TÜFAD olarak 4 yıldır yapılan  U-12 "TÜFAD Geleceğin Yıldızları Futbol Şenliği ve  "TÜFAD Olgunlar Futbol Turnuvası" nın sunumu Tüfad Genel Sekreteri Alaaddin Naganlu tarafından yapıldı ve katılımcılar tarafından büyük alkış aldı.

    Toplantıda daha sonra her yıl yapılmakta olan AEFCA Sempozyumunun 38. sinin Sırbistan Futbol Antrenörleri Derneğinin evsahipliğinde başkent Belgrad'da 2017 Ekim ayı içerisinde yapılması kararlaştırıldı.

    Son gündem maddesinde de bir sonraki AEFCA Yönetim Kurulu toplantısının  Almanya'nın Bochum Kentinde yapılması uygun görüldü.

    Toplantı sonrasında tüm katılımcılar bu güzel organizasyon ve TÜFAD'ın evsahipliği için teşekkür ettiler.

     

    Kaynak : tufad.org.tr

DERNEK İLETİŞİM HATTI
0850 340 1991
WHATSAPP İLETİŞİM HATTI
0505 034 1965
HABERLER
 
© 2020 Tüfad İstanbul
Bu sitenin tasarımı ve kodlaması Bahadır Yagan'a aittir.