ANADOLU YAKASI ZORUNLU ANTRENÖR GELİŞİM SEMİNERİ YAPILDI.
  • 23.05.2018  Çarşamba günü TFF - TÜFAD İşbirliğinde Kartal Titanic Otelde gerçekleştirilen FUTBOL Zorunlu Antrenör Gelişim Seminerine ilgi oldukça yoğun olmakla beraber, yapılan eğitim programlarının verimli olduğu, Antrenörlerimizin çok nezih ve güzel ortamda bir araya getirilmiş oldukları gözlemlendi.

    Ekleme: 2018-05-25 Bu Haber 3298 kez okundu.

    23.05.2018  Çarşamba günü TFF - TÜFAD İşbirliğinde Kartal Titanic Otelde gerçekleştirilen FUTBOL Zorunlu Antrenör Gelişim Seminerine ilgi oldukça yoğun olmakla beraber, yapılan eğitim programlarının verimli olduğu, Antrenörlerimizin çok nezih ve güzel ortamda bir araya getirilmiş oldukları gözlemlendi.Organize edilen seminer sonundaki panel ise Antrenörlerimiz tarafından oldukça beğeni topladı. İftar yemeği ile sonuçlandırılan programa TÜFAD İstanbul Yönetimi ve Antrenörlerimizle beraber olmak isteyen Taban Birlikleri geniş bir katılım gösterdi.Ayrıca Bölgemiz Yerel Yönetim protokolüde iftarımıza katılım gösterdiler.Yılmaz Vural, Güvenç Kurtar, Giray Bulak gibi duayen hocalarımızın geceye katılımları ise iftar programımızın uzun saatlere kadar sürmesine vesile oldu.TÜFAD İstanbul Yönetim Kurulunun tam kadro hazır bulunduğu Seminer ve iftar programımızda Antrenörlerimize birlik ve beraberlik mesajı verildi.TÜFAD İstanbul Şubesinin kısa süre içinde yapmış olduğu projeler anlatılarak, gelecek dönemde yapılması düşünülen projeler ve faliyetler istişare edilerek güzel ve pozitif bir birliktelik sağlandığı görüldü.

     Antrenörlerimiz gerek birbirleriyle, gerek yönetim kurulundan antrenörlerimizle, gerekse de duayen antrenörlerimizle çektirdikleri resimlerle güzel kareler oluşturarak güzel bir aile tablosu oluşturulmuştur.

    Özellikle Panelimize destek veren usta yorumcu Tunç Kayacı, Hocaların hocası PROF.DR. Ali Kızılet, Duayen hocamız Giray Bulak, TFF Eğitimcileri Necla Güngör, Gülhan Gündüz, Niyazi Eniseler' e TÜFAD İstanbul Yönetim Kurulu olarak Teşekkür ederiz.

     

    Haberin resimleri için tıklayınız.

DERNEK İLETİŞİM HATTI
0850 340 1991
WHATSAPP İLETİŞİM HATTI
0505 034 1965
HABERLER
 
© 2020 Tüfad İstanbul
Bu sitenin tasarımı ve kodlaması Bahadır Yagan'a aittir.