KINAMA.
  • TFF 3. Lig 3. Grup'ta oynanan Serik Belediyespor - Cizrespor, müsabakasında sahalarımızda görmek istemediğimiz ve tasvip etmediğimiz olaylar yaşanmıştır.

    Ekleme: 2019-02-20 Bu Haber 2158 kez okundu.

    TFF 3. Lig 3. Grup'ta oynanan Serik Belediyespor -Cizrespor, müsabakasında sahalarımızda görmek istemediğimiz ve tasvip etmediğimiz olaylar yaşanmıştır.

               Tüfad İstanbul şubesi olarak Amacı Türk sporuna hizmet etmek olan bu iki kulübümüze,teknik adamlarımıza ve sporcularımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletirken sahalarımızda  yaşanan şiddet olaylarını esefle kınıyoruz.        

           İster hakemlerimize,antrenörlerimize , oyuncularımıza  veya sahadaki herhangi bir yönetici ya da görevliye yapılan bu saldırılar spor camiasında nefret ve üzüntüyle karşılanmaktadır. Bu tür çirkin hareketler spora gölge düşürmektedir. Sporun kalkınması, ülkemiz futbolunun gelişmesi için uğraş veren spor insanlarına yönelik saldırılar kabul edilemez. Futbol müsabakalarının seyir zevki yüksek spor etkinlikleri olması ve elbette ki, yenmek kadar yenilmenin de doğal olarak karşılanması gerektiği herkesce bilinmesi ve kabul edilmesi gereken bir durumdur. Yapılan bu saldırıları tekrar kınıyor, bu üzücü olayların bir daha yaşanmaması için, tüm spor paydaşlarının, yönetici, antrenör,oyuncu, malzemeci, hakem ve en önemlisi taraflarla birlikte buna katkı sunmalarını istiyoruz.

          Spor kamuoyuna saygılarımızla duyururuz.

           TÜFAD İstanbul Yönetim Kururlu

DERNEK İLETİŞİM HATTI
0850 340 1991
WHATSAPP İLETİŞİM HATTI
0505 034 1965
HABERLER
 
© 2020 Tüfad İstanbul
Bu sitenin tasarımı ve kodlaması Bahadır Yagan'a aittir.